Pages

Biste li nosili bundu napravljenu od muških dlaka?


Možete li zamisliti kako bi izgledala bunda napravljena od muškog ljubavnog tepiha? takvu pomalo bizarnu ideju u stvarnost je pretvorila jedna britanska tvrtka, a sve kako bi izrazila protedst protiv muškog trenda brijanja prsa i mode koja mušku odjeću čini sve ženstvenijom.

Biste li ikad izdvojili 22 tisuće kuna za bundu napravljenu od muškog ljubavnog tepiha? Iako zvuči vrlo neobično na ovu ideju došla je jedna tvrtka, a sve kako bi javno izrazila protest protiv uništavanja muževnosti putem modnih trendova poput brijanja prsa i komada odjeće koji izgledaju kao da su napravljeni za žene.

Bunda napravljena od milijun muških dlaka s prsa prvi je kaput ovog tipa, a u nju su dizajneri uložili preko 200 sati rada i stoji gotovo 22 tisuće kuna. Kovrčave gusto ušivene dlake gusto ušivene djeluju, baš poput same ideje, pomalo degutantno i ne možemo niti zamisliti kako bi bilo odjenuti nešto takvo.

No vjerovali ili ne ovo nije prvi modni komad napravljen od ljudskih dlaka. Među prvima u svijetu to su učinile hrvatske dizajnerice modnog studija Artiđana koje su iskrojile haljinu od 50 metara duge, plave kose.

Fotografije bunde od muških dlaka s prsa, za žene i muškarce pogledajteu galeriji: 





Popular Posts