Pages

Gležnjače koje ćete voljeti


S jeseni gležnjače postaju omiljen komad obuće - trendi su, udobne i tople, što je posebno važno kada malo zahladi. Svoju vladavinu nastavljaju i u zimskim mjesecima, a njihove obožavateljice nerijetko će ih nositi i tijekom prvih proljetnih dana. Upravo zbog toga investicija u gležnjače uvijek se isplati!

Prave 'fashionistice' koje se ne mogu zamisliti u više ili manje robusnim ravnim gležnjačama, ove su godine došle na svoje - svi 'high street' brandovi u svoju su ponudu uvrstile gležnjače na petu.

Poneki modeli 'pojačani' su i platformama ili punom petom, a u njima će vam biti udobno i toplo. Što nas vodi do zaključka kako se ove zime nećete morati odreći seksipila kojim zračite zahvaljujući svojim visokim potpeticama.

Gležnjače na petu možete nositi u svim prilikama na posao, fakultet, kavu, shopping, pa čak i večernji izlazak, a najlakše ih je kombinirati uz 'skinny' jeans ili 'palazzo' hlače. Naš favorit su Zarine gležnjače boje senfa s tamno smeđom petom i platformom (na fotografiji lijevo!) koje bi kombinirali uz tamne traperice laganog trapez kroja.

Za kombinaciju od jutra do mraka dodajte toplu vesticu od kašmira u boji bijele kave i tričetvrt vuneni kaput, a styling upotpunite 'oversized' šalom u nijansi cipela. U našoj galeriji pogledajte izbor 'high heel' gležnjača iz dućana i on line trgovina.













Popular Posts