Pages

Hit frizura ljeta: pletenice


Izvor: BudiIn Autor: Borina Kopčić

Jennifer Aniston ju je nosila na Oscarovskom crvenom tepihu i dokazala kako su pletenice itekako glamurozne i seksi ako ih znate nositi. Pošto pletenice nisu ni malo izgubile na svojoj atraktivnosti i svježini, dapače postale su ultimativni hit kojeg obožava svaka trendseterica, nema razloga da ih ne nosite i ove sezone. Spadaju u kategoriju jednostavnih i praktičnih ljetnih frizura koje nas uvijek iznova oduševe.



Kate Middleton, Rumer Willis
Ove sezone u modi su sve vrste pletenica, ali najpoželjnije su francuske pletenice. Vizualno neuredne, opuštene, natapirane, čupave i idealne za ljeto. Mlada Glumica Blake Lively nosi riblju pletenicu ispletenu iz konjskog repa, a Kelly Brook pak voli pletenicom ukrasiti opuštenu punđu. Jessica Chastain pak nosi raspuštenu kosu s jednom malom pletenisom koja tek proviruje.


Kelly Brook, Blake Lively
Pletenica koja stoji na mjestu Provodite li aktivan godišnji odmor koji uključuje mnogo sportskih aktivnosti, sigurno se pitate kako da pletenica stoji na mjestu. Tajna se krije u styling proizvodima koji kosi daju mat teksturu te čine vlas debljom i punijom. Dodatne gumice i ukosnice te čvrsto ispreplitanje pobrinut će se da kosa bude na mjestu.



Jessica Chastain
Ovisno o vašoj vještini to mogu biti klasične pletenice ili riblje kosti. Ispletete li više manjih pletenica, od njih možete oblikovati punđu. Kada skinete pletenice i dalje možete imati super frizuru: napudrajte kosu šamponom za suho pranje i uživate u savršenom beach looku.


Popular Posts