Pages

Deset instant beauty trikova




Ovo su neki od savjeta koji će ti pomoći da brzo, uspješno i jeftino riješiš probleme koji se, naravno, pojave baš u najgorem trenu - pred važan rođendanski party ili prvi dan škole i to kad si baš, ali baš, htjela zablistati u punom sjaju. Pa, mi ne vidimo razloga da tako i ne bude.

Maska za problematičnu kožu

Sve što ti je potrebno je 1 jaje, 1 mala žlica brašna i malo limuna. Sve promiješaj i ostavi na licu oko 15min. Isperi mlakom vodom. Rezultat - očišćene pore i blistava koža.

Kosa bez sjaja

Kosa ti je nakon ljetovanja suha i oštećena? Ovo je super rješenje za brzo vraćanje sjaja tvojoj kosi - nakon pranja, kosu isperi jabučnim octom i mineralnom vodom. Dok ju feniraš - četku uvijek povlači od korijena prema vrhovima jer ju na taj način zaglađuješ i njeguješ.

Ispucale usne

Jako ispucane usne namaži debelim slojem meda. Med će ih brzo regenerirati. Ako su ti usne sklone pucanju uvijek imaj pri ruci balzam na bazi nevena koji je poznat po svojim ljekovitim svojstvima.

Kečap

Klor u bazenu može prouzročiti dosta neugodnosti obojanoj plavoj kosi ili tvojim srebrnkastim pramenovima. Naime, moguće je da kosa poprimi zelenkastu boju zbog reakcije hidrogena i klora. No, evo jednog ispobanog rješenja: namaži kosu kečapom, ostavi nekoliko minuta da djeluje, potom isperi i nastavi sa normalnom rutinom pranja kose. Crvena boja kečapa pomaže u neutraliziranju zelene boje klora.

HELP!!! Izbio mi je herpes

Ovo se često događa zbog stresa i pada imuniteta. Ako je herpes izbio, najlakše ćeš ga isušiti pastom za zube. Super rješenje su i Compeed flasteri (oko 70 kn u ljekarnama)

Razmazana maskara

Ovo je jedna od najčešćih make-up pogrešaka. Umjesto nanošenja mlijeka za čišćenje na blazinicu i brisanja cijelog kapka, mlijeko stavi na vrh štapića za uši i njime obriši mjesto gdje se razmazala maskara. tako ćeš brzo minimalizirati štetu.

Homemade peeling za lice

Sve što ti treba su 2 žlice kukruznog brašna i 1 bjelanjak. Sve izmiješaj i stavi na lice. Drži dok se skroz ne osuši - oko 20-ak minuta. Isperi mlakom vodom. Superučinkovita sitna zrnca kukuruznog brašna uklonit će sve nečistoće. Oprez - lice će nakon toga biti crvenkasto pa ovo nemoj raditi pred sámi izlazak.

Balzam za kosu

Balzam za kosu je super stvar u slučaju kada nemaš gela za depilaciju pri ruci. U tu svrhu iskoristi balzam za kosu koji inače koristiš. Noge će biti super glatke i bez imalo iritacije. Još jedna stvar - kada se depiliraš - uvijek noge isperi mlakom, gotovo hladnom vodom kako bi izbjegla crvenilo.

Kovrče bez pegle ili figara

Najlakše ćeš nakovrčati kosu ako na još vlažnu naneseš pjenu i zavežeš kosu u malu punđicu na vrhu glave. Pusti da se osuši i rezultat će biti cool lokne.

Previše počupane obrve

Ako si slučajno iščupala i koju dlačicu više i ostalo je par rupica - oboji ih mekom olovkom za oči u crnoj ili smeđoj boji.



Popular Posts